Sikringsskap

En investering i sikkerhet!                                              

Eldre sikringsskap kan ha flere faremomenter. Gamle smeltesikringer har etter en tid tendens til å løsne og føre til dårligere kontakt og varmgang i sikringene, som igjen kan føre til varmgang og brann. I tillegg er avdekkingen mot strømførende deler mye dårligere enn dagens krav.

Hvis du skifter over til automatsikringer fjerner vi problemet med varmgang i sikringene. I tillegg setter vi opp ny avdekning, slik at sikringsskapet dekker de nyeste kravene i forskriftene. I praksis vil sikringsskapet se helt nytt ut.
Selve sikringene er såkalte jordfeilautomater. Det vil si at sikringen er en kombinert automatsikring og jordfeilbryter. Automatsikringen vil verne anlegget mot kortslutningsstrømmer og overbelastningsstrømmer, mens jordfeilbryteren verner anlegget mot jordfeil.

Anlegget blir mye mer driftssikkert, ettersom konsekvensen av en jordfeil i anlegget vil kun kutte strømmen i den kretsen hvor feilen oppstår, og ikke ta strømmen i hele huset. Det er problemet med kun en hovedjordfeilbryter, den kutter strømmen på hele huset. Det har mange huseiere fått erfart, at jordfeilbryteren er slått ut mens man er bortreist og strømmen til hele huset og da spesielt til fryseboksen er borte.

 

Tilbudet gjelder under følgende forutsetninger:

• Kunde hos Norges Energi
• Reisetid og kilometer blir fakturert i tillegg utover 25 km t/r fra nærmeste Bravida kontor
• Tillegg pr. kurssikring kr 600,- blir fakturert i tillegg
• Alle priser er inkl. mva

Oppgradering av sikringsskap:
6 stk Kurssikringer
1 stk Hovedsikring
1 stk Overspenningsvern
Fordelspris: 8 900,-

 
Bestillingsskjema må benyttes for å oppnå medlemsfordel
Rabatten gjelder ikke fastpris eller kampanjer
*Bravida forbeholder seg retten til å kredittsjekke kunder